Tsakalos Expert

Custom E-Commerce

Η Tsakalos Expert είναι μια επιχείρηση που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την εταιρεία ανάπτυξης Onymia, ο πελάτης ζήτησε τη δημιουργία ενός νέου website με σύγχρονο σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργικότητες, που θα βοηθούσαν τους χρήστες να επιλέγουν πιο εύκολα τα προϊόντα που θα ήθελαν να αγοράσουν.

Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα μοντέρνο και ελκυστικό website που να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες, προσφέροντας παράλληλα μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και νέες δυνατότητες για τη διαχείριση των προϊόντων και της πλοήγησης.

Για να επιτευχθεί αυτό, αναπτύχθηκαν οι παρακάτω λύσεις:

  • Custom Υλοποίηση Ιστοσελίδας: Η ιστοσελίδα υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου με custom κώδικα και WooCommerce, εξασφαλίζοντας τόσο την ευελιξία όσο και την απόδοση.
  • Βελτίωση Εμπειρίας Χρήστη: Η πλοήγηση και η εμπειρία χρήστη ανασχεδιάστηκαν ώστε να γίνονται πιο φιλικές και εύχρηστες, διευκολύνοντας τους επισκέπτες στην αναζήτηση προϊόντων.
  • Στρατηγική Δεδομένων: Χρήση στρατηγικής δεδομένων για την ανάλυση προϊόντων, πωλήσεων και πελατών, με στόχο την αύξηση των εσόδων της επιχείρησης.

Τεχνολογίες που Χρησιμοποιήθηκαν

  • Custom Κώδικας: Ολόκληρη η σελίδα υλοποιήθηκε με custom κώδικα, ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησης.
  • WooCommerce: Χρησιμοποιήθηκε για τη διαχείριση των προϊόντων και των παραγγελιών, προσφέροντας δυναμικές δυνατότητες για τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας.
  • Λειτουργικότητες Συσχετισμού: Δημιουργήθηκαν σχέσεις μεταξύ έργων, προϊόντων και άρθρων, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν σχετιζόμενες πληροφορίες και να κάνουν πιο εύκολες επιλογές.

Μετά την ολοκλήρωση του website, συνεχίστηκε η συνεργασία με την Tsakalos Expert με την παροχή συμβουλευτικής και ανάλυσης δεδομένων στα επίπεδα των προϊόντων, των πωλήσεων, των πελατών και της διαχείρισης. Αυτή η στρατηγική δεδομένων είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης.

Γκαλερί

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image

Επικοινωνία

Είμαι εδώ για να βοηθήσω! Επικοινωνήστε μαζί μου για συνεργασία, ερωτήσεις ή για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε την επιχείρησή σας.